Atenció al runner: 964 54 71 90 | Contacte
5k Volta al Terme de les Tarongetes
29 setembre / 2024 / Vila-real
Pròxima cursa - 5k Volta al Terme de les Tarongetes
...
INSCRIPCIÓ ÚNICA AL CIRCUIT
Data :
25 febrer
Hora :
00:00:00

INSCRIPCIÓ AL CIRCUIT
– La inscripció al circuit de carreres populars dona dret a la participació a totes les proves celebrades dins del circuit de carreres populars de Vila-real durant l’any 2023. S’estableix el preu d’inscripció a les 10 proves del circuit en 35€. En cap concepte es retornarà l’import de la inscripció al circuit. En cas de suspendre alguna cursa del present circuit per qualsevol motiu, l’organització no tornarà la part proporcional de l’import de la cursa o curses suspeses.
– El preu d’inscripció al circuit sempre serà més econòmic que la suma de les inscripcions a cadascuna de les proves en la fase més econòmica, amb això l’SME pretén incentivar la participació i premiar tots els participants pel seu compromís amb el nostre circuit.
– Els preus de cada prova estaran establerts per la pròpia organització de cada cursa, sent el preu mínim de 5 euros i màxim de 7 euros comptant només la inscripció a cada cursa, tots ells els podreu consultar als apartats específics de cada prova.
– Als participants inscrits al Circuit, se’ls facilitarà a totes les proves el mateix número de Dorsal. Cap participant inscrit al circuit podrà facilitar el dorsal a un altre corredor, la detecció d’aquest fet per part de l’organització desencadenarà l’eliminació del participant del Circuit immediatament. Queda expressament prohibit participar en qualsevol de les proves d’aquest circuit sense haver realitzat la inscripció en temps i forma establerts pel present reglament.